Adana'da Vahşet! Amcasının Eşini ve Arkadaşını Tüfekle Öldürdü

Adana'da önceki gece meydana gelen olayda bir kişi, hapiste olan amcasının karısını ve arkadaşını zorla bir araziye götürerek tüfekle öldürdü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Vahşet! Amcasının Eşini ve Arkadaşını Tüfekle Öldürdü

Önceki gece meydana gelen iki kadın cinayeti ile ilgili bir şüpheli ve 5 akrabası gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri Senem Barık ile arkadaşı Zeliha Sevgilbaş'ın dün gece öldürdüğü şüphesiyle gözaltında.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapma suçlaması ile cezaevinde bulunan Arap Barık'ın yeğeni, eşi Sene Barık ve arkadaşı Zeliha Sevgilibaş'ı önceki gün gece saat 21.30 sularında kırmızı renkli bir otomobile bindirdikten sonra kaçırdı. Doğan Barık, iki kadını Başak Mahallesi'nde götürdüğü boş bir arazide av tüfeğiyle öldürdü. Barık, kısa süre sonra polis tarafından yakalanırken çifte cinayeti işlediğini itiraf etti. Barık'ın ifadesi doğrultusunda babası Ayhan Barık, dedesi Hikmet Barık, 17 yaşındaki kardeşi ile 2 amcası da gözaltına alındı.

Sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilen katil zanlısı, gazetecilerin sorusunu yanıtsız bırakırken, baba Ayhan Barık ise cinayeti oğlunun namus için işlediğini ve olayla ilgisinin olmadığını belirtti. 6 şüpheli sağlık kontrolü ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Barık'ın polise verdiği ifadede yengesi ve arkadaşını fuhuş yaptıkları için öldürdüğünü söylediği öne sürüldü.

İnceleme Sonuçları

Cinayet Bürosu ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, öldürülen 32 yaşındaki Senem Barık ile 20 yaşındaki Zeliha Sevgilibaş'ın, 6 aydan bu yana oturduğu Cumhuriyet Mahallesi'ndeki  evlerinde inceleme yaptı. Ailelerinden uzakta kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan Senem Barık ile Zeliha Sevgilibaş'ı, olaydan 6 saat önce iki otomobille gelenlerin zorla götürdüğünü anlatan komşuları, "Eve gelip kapıyı zorlayarak içeriye girdiler. Ellerinde bıçak vardı, kadınları saçlarından sürükleyerek arabalara doğru götürdüler. Komşular müdahale etmek isteyince, bıçakla tehdit edip, 'Bu namus meselesi, sadece korkutup bırakacağız, siz karışmayın' diye tehdit ettiler" diye bilgi verdi.

Aileden 6 kişiyi gözaltına alan polis, zanlıların olayda kullandıkları 2 otomobili de incelemek için Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine çektirdi. Birbirleri ile akraba olan Senem Barık ile Zeliha Sevgilibaş'ın, aile meclisi kararıyla öldürüldükleri ihtimali üzerinde duran polis, olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.