Adana'da Yasak Aşk Cinayeti: Eniştesini öldürmeye gitti kendini vurdu

Adana'da yaşanan olayda, kız kardeşi ile evlenmeme kararı alan eniştesini vurmaya giden kızın kardeşi, pompalı tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Yasak Aşk Cinayeti: Eniştesini öldürmeye gitti kendini vurdu

Adana'nın merkez Seyhan İlçesinde yaşanan olayda, 28 yaşındaki Ö.T., Gülbahçesi Mahallesinde oturmakta olan 2 çocuk babası S.D. ile duygusal bir ilişki yaşamaya başladı.

Duygusal ilişki yaşadıkları öğrenilen ikilide S.D. isimli kişi, Ö.T.'ye karımı boşayacağım ve seni alacağım dedi. Ancak S.D. sözünü tutmayınca olanlar oldu. S.D.'nin sözünü tutmaması sonucu Ö.T. ondan ayrıldı ve durumu kadının ailesi öğrendi.

Evli olmasına rağmen kadın ile ilişki yaşayan S.D., olayların duyulması üzerine Ö.T.'yi kuma olarak teyzesinin kocası ile evlendirmeyi kabul etti.  Kararın alınması sonucu, aile arasında 8 ay önce nişan yapıldı, düğün için de bir ay sonrasına gün kesildi. Aradan geçen zamana rağmen "Maddi imkanlarım yetersiz, param yok" ifadelerini kullanan S.D., Özlem Tarhan ile olan nişanı bozdu.

Nisanın bozulması sonucu sinirlenen kızın kardeşleri, evlerindeki pompalı tüfeği alarak S.D.'nin evine gitti ve onu ölümle tehdit etti. Havaya ateş açan ki kardeş, S.D'yi evinden çıkararak karanlığa doğru sürüklemeye başladı.Silah seslerini duyan ailenin yakınları, kavgayı ayırmak isterken arbede çıktı. Arbede çıkası sonucu pomalı tüfek ateş aldı ve ateş alan tüfekten çıkan saşmalar Sadullah Tarhan'a isabet etti.

Saçmaların isabet ettiği Sadullah Tarhan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Sadullah Tarhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Hamdullah Tarhan'ı gözaltına aldı ve ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.