Adana'da Yengesini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Cezaevine Gülerek Gitti

Adana'da meydana gelen olayda 39 yaşındaki Yasin Çayırcı askerlik arkadaşı ile geldiği evde yengesini öldürdü ardından ise altınları alarak kaçtı. Polisin yakaladığı Çayırcı, ağırlaştırılmış müebbet hapsine gülerek gitti.

Yayınlanma:
Adana'da Yengesini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Cezaevine Gülerek Gitti

Adana'da 2003 senesinde meydana gelen olayda 39 yaşındaki Yasin Çayırcı, 69 yaşındaki yengesi İffet Dalgın'ı bıçaklayarak öldürdü. Yengesini bıçaklayarak öldüren 39 yaşındaki Çayırcı hakkında ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası verildi. Ağırlaştırılmış müebbet alan 39 yaşındaki Yasin Çayırcı, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Yengesini öldüren Çayırcı'nın, cezaevine giderken gülmesi ise objektiflere yansıdı.

Adana'nın Merkez İlçesi olan Seyhan'da bulunan İstiklal Mahallesi'nde oturmakta olan 69 yaşındaki İffet Dalgın, eve giren Yasin Çayırcı ile asker arkadaşı 35 yaşındaki Eser Gayir tarafından 2003 yılında bıçaklanarak öldürülmüştü. Dayısının eşi olan yengesi İffet Dalgın'ın altınlarını gasp eden 2 zanlı kısa süre içinde yakalandı. Yargılama sırasında Yasin Çayırcı tahliye edildi. Mahkeme heyeti, Çayırcı ile Gayir'i 'bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, silahla yağma' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 10'ar yıl hapis cezasına çarptırdı. Karar 2009'da kesinleşti.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, aranan Yasin Çayırcı'nın merkez Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi'nde bir evde saklandığı ihbarını aldı. Alınan bilgi sonrasında eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, Yasin Çayırcı'yı gözaltına aldı. İnfaz Savcılığı'na getirilen Çayırcı'nın gülmesi dikkat çekti. Yasin Çayırcı, adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Adana haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Adana haberleri için tıklayın

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.