Adana'daki Kazada Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'daki mitingine katılmak için İmamoğlu'ndan gelirken meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. İşte detaylar ve bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Adana'daki Kazada Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Açıklandı

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Adana'daki kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu.

Adana'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine gitmek için İmamoğlu İlçesinden yola çıkan yolcuları taşıyan bir midibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı. Yapılan son dakika açıklamasında kaza sonucu hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu.

Yağış nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'da katılacağı toplu açılış törenine gidenleri taşıyan midibisün devrilmesi sonucu yaşamını yitiren 3 kişinin kimlikleri tespit edildi. Ölenlerin Kozan İlçesi'nde oturan 63 yaşındaki Adil Avcı, 51 yaşındaki Bekir Arıkan ve 53 yaşındaki Tahsin Dal olduğu bildirildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Adana haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.