Adanalı Sevgili Çift Heyecan Macera Olsun Diye Hırsızlık Yapıyormuş

Adana'da meydana gelen olayda, sevgili oldukları öğrenilen bir çift, ayrı zamanlarda 2 defa hırsızlık yaptı. Hırsızlık yapan çiftin macera ve heyecan yaşamak için eşyaları çaldıkları ortaya çıktı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adanalı Sevgili Çift Heyecan Macera Olsun Diye Hırsızlık Yapıyormuş

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan son bilgilere göre bir marketten hırsızlık yapan sevgili çift, bunu heyecan ve macera için yaptıklarını söyledi.

19 Eylül günü Adana'nın Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana gelen ilk olayda, iddiaya göre, 21 yaşındaki B.K. isimli kişi ile 18 yaşındaki kız arkadaşı D.M.D., girdikleri bir marketin raflarından 183 liralık yiyecek ve oyuncak tarzı ürünler çaldı. Hırsızlık yapan sevgililer, çaldıkları ürünleri D.M.D.'nin çantasına koyarak marketten çıktı. Akşam sayım yapılan markette hırsızlık olduğu anlaşılınca durum polis ekiplerine bildirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, marketin güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve birisi kadın olmak üzere 2 kişinin hırsızlık yaptığını tespit etti. Polis, iki zanlıyı ararken sevgililer, yaşanan ilk olayın ardından 15 gün sonra Belediye Evleri Mahallesi’nde bulunan elektronik mağazasından ‘CD-oyun reyonun’dan futbol oyunu CD'si çaldı.

Hırsızlık yapan sevgilileri, market ve elektronik mağazasında bulunan güvenlik kameralarından tespit eden hırsızlık dedektifleri, sevgilileri yakalayarak gözaltına aldı. 18 yaşındaki D.M.D. ekiplere verdiği ifadesinde pişman olduğunu söyleyerek, "Görüntülerdeki kişi ben ve yanımdaki erkek arkadaşım. Markette gezerken macera olsun diye çeşitli ürünler alarak çantama koyup kasadan para ödemeden çıktık. Amacımız hırsızlık yapmak değildi. Adrenalin amaçlı macera olsun diye yaptık. Pişmanım" dedi.

Zararı ailesinin karşıladığını belirten 21 yaşındaki B.K. isimli kişi ise şu açıklamaları yaptı:

"Görüntülerdeki hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi benim. Yanımdaki kız arkadaşım. Markette gezerken macera olsun diye, market raflarından marka ve miktarlarını hatırlamadığım çeşitli ürünler alarak kız arkadaşımın çantasına koyduk. Amacımız hırsızlık yapmak değildi, adrenalin amaçlı macera olsun diye yaptık, yaptığım hırsızlık olayından pişmanım. Ailemin yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum"

İfadeleri alınan sevgililer, emniyette serbest bırakıldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.