Adanalılar Hırsızı Bayıltana Kadar Dövdü Ardından Polise Teslim Etti

Adana'nın Seyhan İlçesinde meydana gelen olayda 2 katlı bir evin ikinci katına giren hırsız, beklemediği bir durumla karşılaştı. Ev sahibinin çığlığı üzerine eve gelen mahalleli, hırsızı önce dövdü sonra polise teslim etti. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Adanalılar Hırsızı Bayıltana Kadar Dövdü Ardından Polise Teslim Etti

Adana'da iki karlı müstakil bir eve hırsızlık yapmak için giren kişi , ev sahibinin radarına yakalandı. Hırsızı gören ev sahibi kadın anında çığlık atmaya başladı. Kadının çığlığı üzerine eve gelen mahalleli, hırsızı döverek etkisiz hale getirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Adana'nın Seyhan İlçesinde bulunan Döşeme Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, gece geç saatte iki katlı müstakil bir evi gözüne kestiren Hakan K. (37) isimli hırsız, söz konusu evin ikinci katına girmek için harekete geçti. Evin ikinci katına çıkmak için harekete geçen hırsızın ses çıkarması üzerine uykusundan uyanan Ayşe A. isimli ev sahibi, karşısında hırsızı görünce korkuyla birlikte çığlık attı. O esnada işten eve gelen kardeşi, ablasının çığlığı üzerine eve doğru koşmaya başladı.

Hırsızlık yapmak için girdiği evde işler istediği gibi gitmeyen hırsız, kadının kardeşine bıçak çekip bölgeden kaçmak istedi. Ancak kadının çığlığı üzerine mahalleli de olay yerine geldi ve hırsızı tekme tokat dövdü. Hırsızı bayıltana kadar döven mahalle sakinleri, polise haber verdi.

Polis gelene kadar hırsızın başında bekleyen mahalle sakinleri, hırsızı polise teslim etti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan hırsız, tedavi için Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesine götürüldü. Ardından ise hırsız emniyete götürüldü.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.