Adı Arda Turan ile anılan Cansel Çördük kimdir, kaç yaşındadır? Burcu nedir?

Adı Arda Turan ile anılan Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacısı Cansel Çördük kimdir? Cansel Çördük kaç yaşındadır? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adı Arda Turan ile anılan Cansel Çördük kimdir, kaç yaşındadır? Burcu nedir?

Öneki gün gündeme bomba gibi düşen haber Arda Turan ile Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından Cansel Çördük ile mesajlaştığı ortaya çıktı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrası ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. Peki Cansel Çördük kimdir? Ksımetse Olur'un ilk sezonunda ekranlarda gördüğümüz Cansel Çördük nerelidir? İşte detaylar.

1995 yılında dünyaya gelen ve adını Kısmetse Olur izdivaç programında duyuran Cansel Çördük, Üniversite eğitimi için Antalya'dan İstanbul'a geldi. Kısmetse Olur programında tanınan ve o dönemler magazin gündeminde çok konuşulan popüler gelin adayı, İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.

Terazi burcu olduğu öğrenilen Cansel Çördük, ilk olarak Çılgın Dersane filminde rol aldı. Cansel Çördük, Kısmetse Olur evinin popüler damat adaylarından olan ve programdan sonra Survivor’da yarışan Eser West ile de daha önce büyük bir aşk yaşamıştı. Yarışmadan birinci çıkan ancak evlenmeyi kabul etmeyen çift, yollarını kısa bir süre önce ayırma kararı almıştı.

Hacklendi

Geçtiğimiz gün bir hacker, Cansel Çördük'ün sosyal medya hesabını hackledi ve onun arkadaşları ile olan mesajlarını yaymıştı. Yayınlanan bu mesajlarda en dikkat çeken mesajlarda Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turna ile olan mesajlar oldu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.