Adı Mustafa Ceceli ile anılan sosyetik güzel Selin İmer kimdir? Kaç yaşındadır?

Eşinden boşanan Mustafa Ceceli'nin adı bugünlerde sosyetik güzel Selin İmer ile anılıyor. İşte Selin İmer hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Adı Mustafa Ceceli ile anılan sosyetik güzel Selin İmer kimdir? Kaç yaşındadır?

Geçtiğimiz gün tek celsede 9 yıllık eşi Sinem Hanım ile boşanan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, 3 milyon lira tazminat vermişti. Eski eşi ile ayrıldıktan sonra yüksek oranda bir tazminat ödeyen Ceceli'nin adı, şimdi de sosyetenin çok konuşulan havalı güzellerinden 34 yaşındaki Selin İmer ile anılıyor. Peki Selin İmer kimdir?

Geçtiğimiz gün 9 yıllık eşi Sinem Hanım'dan  tek celsede boşanan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'ni adı sosyetik güzel Selin İmer ile anılıyor. Sosyete dünyasının çok yakından tanıdığı isim olan Selin İmer, 14 Ocak 1983 yılında doğdu.

34 yaşındaki sosyetik güzel, bugüne kadar sosyetik playboylarla yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti. Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle de anılmıştı. Adı bir ara Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan ile de anılmaya başlanan Selin İmer, bu konuda bir açıklama yapmıştı. Başarılı futbolcu Arda Turna ile Selin İmer bu aşkı yalanlamıştı.

Selin İmer, bir zamanlar kürk giydiği için çok eleştirilmişti.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.