Adıyaman Gölbaşı'nda feci kaza: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Son dakika haberi: Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır şekilde yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adıyaman Gölbaşı'nda feci kaza: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Son dakika haberi Adıyaman'dan geldi. Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesinde meydana gelen feci olayda, bir TIR ile otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Gölbaşı- Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresi Çatalağaç Köyü yakınlarında meydana gelen olayda, Ayhan Çelik yönetiminde bulunan 44 NP 990 plakalı TIR ile Fikret Demirel yönetiminde olduğu belirlenen 27 F 3532 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Fikret Demirel ile yanında bulunan 40 yaşındaki Hatice Demirel ve 19 yaşındaki Tuğçe Pınar Demirel olay yerinde hayatını kaybetti, TIR şoförü Ayhan Çelik ise kaza sonucu yaralandı.

Araçtan çıkarılan TIR şoförü Çelik, olay yerine sevk edilen ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Çelik, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada ölenlerin cesetleri ise AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılıp Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin morguna kondu.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan karayolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

5haber.com  | Adıyaman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.