Adıyaman’da Artçı Depremler Sürüyor! Depremler Devam Edecek Mi?

Adıyaman’da depremle sallanan şehirlerimizden biri. Artçı depremler ardı arkası kesilmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Adıyaman’da Artçı Depremler Sürüyor! Depremler Devam Edecek Mi?

6 Şubat günü dünyanın en büyük deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık. Dünyanın sayılı yaşanan deprem faciaları içerisine girebilecek şiddetteki deprem yaşandı. Yaşanan büyük şiddetli deprem sonrasında binlerce vatandaşımızın vefat etmesine neden oldu. Büyük çaplı epremin ardından birçok afet şehrimizde artçı deprem panikleri de yaşanmaya devam ediyor. Arçı sarsıntıların devam etmiş olduğu şehirlerimizden biri de adıyaman oldu. Adıyaman da bakıldığı zaman sarsıntılar devam ediyor.

Adıyaman Gölbaşında Artçı Depremler

Adıyaman Gölbaşında artçı depremler devam ediyor. Adıyaman’da devam eden artçı depremlerden sonra korku hakim. Çünkü ara ara devam eden sarsıntılar yeni bir büyük çaplı deprem olacak mı endişesini de yaşatmaya devam ediyor. Saat 05:51 civarında meydana gelen artçı deprem sonrasında panik havası yaşanmaya başladı. Üstelik artçı deprem bir defa olmayıp birkaç saat aralıklarla devam etti. İlk olarak Adıyaman Gölbaşında saat 05:51’de yaşanan sallantıdan sonra saat 09:28’de 3.5 şiddetinde bir artçı sarsıntı daha yaşanmaya başladı. yetkili kuruluş nezdinde yaşanan artçı deprem sonrasında açıklama yapıldı. Yapılan açıklama da depremin 3.5 şiddetinde olduğunu ve derinliğin 8.51 şeklinde yaşanmış olduğunu söyledi.

Adıyaman Artçı Sarsıntılar Sonrası Açıklama Geldi

Adıyaman’da sık sıok artçı depremlerden etkilenen şehirlerimizden biri olmaya devam ediyor. Tekrardan artçı sarsıntılarla karşı karşıya kalındı. 3.5 şiddetinde arka arkaya artçı depremler yaşandıktan sonra AFAD tarafından da anında bilgilendirmek üzere açıklama yapılmaya başlandı. AFAD ve Kandilden en doğru veriler açıklanmaya devam edilirken, saat ve depremşn şiddetine dair tüm merak edilen detaylar açıklandı.

Türkiye’de hem büyük hem de küçük depremler yaşanmaya devam etmişti. Kahramanmaraş, Malatya gibi şehirlerimizin yanı sıra küçük sarsıntıları yer yer hissetmeye devam eden bir başka şehirlerimizden biri olarak Adıyaman oldu. Adıyaman’da artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediliyor. Üstelik ilk yaşanan sarsıntılar da sabaha karşı meydana gelirken, sarsıntı şiddetinin 3.5 olduğu açıklandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.