Adıyaman'da feci kaza: Şarampole yuvarlanan araçta 1 ölü, 4 ağır yaralı

Adıyaman'da meydana gelen olayda bir araç şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü 4 kişi ise yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adıyaman'da feci kaza: Şarampole yuvarlanan araçta 1 ölü, 4 ağır yaralı

Adıyaman'da sürücüsünün kontrolünden çıkan bir araç şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü 34 yaşındaki Murat Dal yaşamını hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Öğle saatlerinde Musalla Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Murat Dal yönetiminde olduğu belirlenen 02 DD 406 plakalı hafif ticari aracın direksiyon kontrolünü kaybedince araç Çimen Köyü yakınlarında şarampole devrildi. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü Murat Dal hayatını kaybederken, Murat Dal'ın yanında bulunan Ali Dal, Yusuf Emre Dal, Yılmaz Dal ve Mahmut Dal ise olayda yaralandı. Yaralılar, bölgede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitiren sürücü Murat Dal'ın cesedi ise otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adıyaman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.