Adıyaman'da Soba Faciası: 1'i Çocuk 2 Kişi Öldü , 1 Çocuk Komada

Alınan son dakika bilgilerine göre Adıyaman'da sobadan sızan zehirli gaz nedeniyle biri çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken 1 çocukta ağır yaralandı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Adıyaman'da Soba Faciası: 1'i Çocuk 2 Kişi Öldü , 1 Çocuk Komada

Adıyaman'da soba faciası yaşandı. Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 80 yaşındaki Feride Özdemir ve torunu 14 yaşındaki Onur Özdemir öldü.

Bugün sabah saatlerinde, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Belören Beldesi’nde meydana gelen olayda, evdekiler, sabah namazına uyandırmak için girdikleri odada, Feride Özdemir ile torunları Onur ve 10 yaşındaki Ali Özdemir'i hareketsiz şekilde bulunca sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri babaanne Özdemir'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Odada baygın halde bulunan Onur ve Ali Özdemir kardeşler ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Onur Özdemir de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Durumu ağır olan kardeşi Ali Özdemir ise, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan babaanne ve torununun cesetleri otopsi için morga konuldu.

Son Dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adıyaman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.