Adıyaman'da Trafik Kazası ve Kavga: 18 Kişi Yaralandı

Adıyaman'da ayrı ayrı olan iki olayın ilkinde yolcu kavgasında 9 kişi yaralanırken, iki aracın karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. İşte olayların detayları.

Yayınlanma:
Adıyaman'da Trafik Kazası ve Kavga: 18 Kişi Yaralandı

Adıyaman'da, iki otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Adıyaman-Kahta karayolunun 20'nci kilometresinde meydana gele trafik kazasında, kent merkezine doğru gitmekte olan ve Nesimi Süzen yönetiminde olduğu belirtilen 34 RSZ 52 plakalı otomobil ile Aslan Özer yönetiminde olduğu açıklanan 02 LC 886 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen ttrafik kazasında sürücülerden Nesimi Süzen ile her iki araçta bulunan Erkan Süzen, Gazi Ömer Süzen, Sevda Süzen, Gazi Ömer Süzen, Gül Evin Özer, Atakan Özer, Hanım Özer ve Hülya Özer yaralandı.

Kazada yaralananlar, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlardan çıkarılarak ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kahta'da Yolcu Kavgası: 9 Yaralı

Kahta'da, şoförler arasında, yolcu taşıma nedeniyle çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yaşanan olayda, terminaldeki iki firmanın şoförleri arasında yolcu alma nedeniyle başlayan tartışma, diğer şoför ve muavinlerin de katılımıyla kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların da kullanıldığı kavgaya; ihbarla gelen polisler müdahale etti. Polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada Osman Akçan, Muhammed Avci, Sait Özçiçek, Fuat Fidan, Mustafa Şahin, Ömer Demir, Engin Akçan, Ahmet Adak ve Mustafa Aydoğan, aldıkları darbelerle yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis otogarda güvenlik önlemi aldı.

5haber.com  | Adıyaman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.