AFAD Deprem Son Verilerini Aktardı.. Deprem’de Vefat Eden Sayısı 38 bin 44’e Ulaştı!

6 Şubat Pazartesi günü saat 04:17 sularında Kahramanmaraş üssü 10 ilimizde meydana gelen deprem, can kaybına sebep oldu. Vefat sayısı 38 bin 44..

Yayınlanma:
AFAD Deprem Son Verilerini Aktardı.. Deprem’de Vefat Eden Sayısı 38 bin 44’e Ulaştı!

Merkez Üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkisi altına alan depremde vefat sayısı her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Bölgeye intikal eden arama ve kurtarma ekipleri yoğun bir mesai içerisinde. Daha fazla enkaz altında insana ulaşmak ve yaşatmak için adeta zamanla yarış halindeler. AFAD, yaşanan deprem sonrasında da güncel verileri an be an aktarmaya devam ediyor. AFAD tarafından yapılan açıklamada vefat edenlerin sayısının 38 bin 44’e ulaşmış olduğu bilgisi verildi. Pazarcık ilçesinde başlayan deprem, yerin 7 kat altına etki ederken Kahramanmaraş Elbistan’da 04:17 sularında yaşanan 7.7 şiddetli depremde birçok kişinin yaşamını yitirmesine zemin hazırladı.

AFAD Vefat Sayısını Bildirdi!

AFAD, bölgedeki son durumlar ile ilgili olarak sürekl güncel bilgi vermeye devam ediyor. Özellikle şu günlerde en çok korkulan durumlardan biri de vefat sayısının çok daha fazla artmaması olacak. Çünkü şimdiye kadar görülmemiş bir deprem olayının içerisinde yer almak durumunda kalan ülkemizde 10 şehri de derinden etki altına alan yıkıcı bir doğal afet durumu görüldü. Binlerce binanın çökerek vatandaşların enkaz altında kalmasına neden olan depremin kara yüzü de şu günlerde çok fazla şekilde hissedilmeye devam ediliyor. Öyle ki depremin 11. gününe geldiğimiz şu günlerde arama ve kurtarma ekipleri tarafından da yoğun bir çalışma yapılmaya devam ediliyor. Arama ve kurtarma ekipleri tarafından bir can daha yaşatmak ümidiyle yoğun bir mesai harcandığını söylemek mümkün.

ibb-den-afet-yardim-kampanyasi-ihtiyac-listesi-aciklandi-1122888-5.jpg

Son Güncel Veriler Aktarıldı!

Tüm dünya ülkemizde yaşanan depremi an be an takip ederken, AFAD son güncel verileri de kamuoyuyla paylaştı. Buna göre AFAD tarafından yapılan açıklamada vefat edenlerin sayısının da 38 bine geldiğini söyledi. Hala daha bölgede arama ve kurtarma çalışmaları yapılmaya devam ediliyor. Vefat sayısının daha da fazla artmaması en çok arzulanan konu denebilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.