Afyon'da römorka çarpan otomobil şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 3 yaralı

Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil, römorka çarparak şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu karı ve koca hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Afyon'da römorka çarpan otomobil şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 3 yaralı

Afyonkarahisar'ın Kızılören İlçesi yakınlarında bulunan bir bölgede bir otomobilin park halindeki römorka çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazası sonucu Suat Ürküt ve eşi 43 yaşındaki Necla Ürküt hayatını kaybetti, 3 kişi de kazada ağır şekilde yaralandı.

Bugün sabah saat 07.00 sularında Kızılören yakınlarında meydana gelen kazada, 37 yaşındaki Gökhan Binici yönetiminde bulunan ve 09 US 530 plakalı olduğu tespit edilen otomobil, bilinmeyen nedenden dolayı kontrolden çıkarak, yol kenarında bulunan ve patates satmak için tezgah olarak kullanılan park halindeki römorka çarpıp şarampole savruldu. Aracın römorka çarpması ve şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan Gökhan Binici, 78 yaşındaki Ulviye Binici, Suat Ürküt, eşi Necla Ürküt ile çocukları 14 yaşındaki Görkem Ürküt ağır şekilde yaralandı.

Gelen 112 ekipleri otomobilde sıkışan Suat Ürküt'ün öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan eşi Necla Ürküt ise ambulansla götürüldüğü Sandıklı Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yandan diğer yaralılar Gökhan Binici, Ulviye Binici ve Görkem Ürküt ise AFAD ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne oradan da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.