Afyonkarahisar'da Feci Kaza!! Otomobil TIR'a Arkadan Çarptı: 2 Ölü , 2 Yaralı

Afyonkarahisar'da bir otomobil, sis ve buzlanmanın etkili olduğu bir yolda TIR'a arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İşte kazanın ayrıntıları.

Yayınlanma:
Afyonkarahisar'da Feci Kaza!! Otomobil TIR'a Arkadan Çarptı: 2 Ölü , 2 Yaralı

Afyon'da feci bir trafik kazası yaşandı. Bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Afyonkarahisar- İzmir karayolunun Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı olan Düzağaç Beldesinin çıkış güzergahında bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Bulut yönetiminde olduğu belirtilen 64 AF 506 plakalı otomobil, son günlerde yağış ve soğuk havaların etkili olması ile birlikte sis ve buzlanmanın etkili olduğu yolda kayıp, önündeki 42 Z 5316 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada otomobil hurdaya dönerken, içinde yolcu olarak bulunan 72 yaşındaki Emine Solak ve 44 yaşındaki Durna Gezer hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mehmet Bulut ile Asiye Kartal ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Kazanın ardından olay yerine AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçta sıkışan yaralılar kurtarılarak ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Emine Solak ve Durna Gezer'in cesetleri de morga konuldu. Adı açıklanmayan TIR şoförü ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

5haber.com  | Afyonkarahisar

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.