Afyonkarahisar'da Feci Yangında 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı | Son Dakika

Afyonkarahisar'da bulunan bir pantanede çıkan ve bir anda büyüyen yangında 2 yaşındaki Mert İsceli alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. 1 'i çocuk 5 kişide yangında yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Afyonkarahisar'da Feci Yangında 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı | Son Dakika

Son dakika Afyon'dan geldi. Afyonkarahisar'da bir pastanede yangın çıktı. Çıkan yangında 2 yaşındaki Mert İsceli hayatını kaybederken 1' i çocuk 5 kişi de çıkan yangında yaralandı.

Dumlupınar Mahallesi Yeşilyol Caddesi'ndeki 6 katlı binanın giriş katında bulunan bir pastanenin asma katında çıkan yangın kısa bir sürede büyüdü. Bir anda büyüyen yangının alevleri işyerinin etrafını sardı. Bu sırada pastanede bulunan Mert İsceli, Alya İsceli (3), Musa Mert Aktaş (19) ve Edanur Kandemir (24) kendilerini bir anda alevlerin ortasında buldu. İşyeri sahibi 41 yaşındaki Yavuz İsceli, eşi 37 yaşındaki Hacer Lale İsceli ve çevredekiler pastaneye girerek Alya İsceli, Musa Mert Aktaş ve Edanur Kandemir’i dışarı çıkarmayı başardı. Mert İsceli’ye ise ulaşılamadı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangının ardından yapılan incelemede Mert İsceli’nin cansız bedeni bulundu. Çocuğun cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna konuldu. Alya İsceli, Yavuz İsceli, Hacer Lale İsceli, Musa Mert Aktaş ve Edanur Kandemir, Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Görgü tanıkları yangından önce ani bir patlama olduğunu ve işyeri sahibiyle eşinin koşarak geldiğini söyledi. Patlamanın ardından büyük bir alev çıktığını anlatan görgü tanıkları, 5 dakika içinde alevlerin tüm işyerini sardığını kaydetti.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay da olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Günay, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Çevredekilerin olay anında çektiği görüntüler ise yangının boyutunu ortaya koydu. Birinci kattaki yangında alevlerin üçüncü kata kadar uzandığı görüntülerde, binadan çıkanların çığlıkları duyuldu.

5haber.com  | Afyonkarahisar

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.