Afyonkarahisar'da Otobüs Kamyona Arkadan Çarptı: 1 'i Ağır 30 Yaralı

Afyonkarahisar'da otobüsün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 'i ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Afyonkarahisar'da Otobüs Kamyona Arkadan Çarptı: 1 'i Ağır 30 Yaralı

Afyon'da bir otobüsün kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 30 kişi yaralandı.

Afyon'un Dinar İlçesinde bir yolcu otobüsü, kamyona arkadan çarptı. Kamyona çarptıktan sonra devrilen otobüste bulunan 30 kişi yaralandı.

Bugün sabah saat 08.00 sularında Afyonkarahisar- Dinar Karayolu'nun 33 'üncü kilometresindeki meydana gelen trafik kazasında, Artvin 'den Antalya 'ya doğru 28 yolcusuyla giden ve Serkan Gündoğdu yönetiminde olduğu tespit edilen 34 ER 1544 plakalı yolcu otobüsü, Avşar Köyü mevkisinde Barış Çetin yönetiminde olduğu açıklanan 03 FP 010 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasının şiddetiyle bir anda kontrolden çıkan her iki araç, şarampole devrildi. Kazada, sürücüler Barış Çetin ve Serkan Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu 30 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Çoğunluğu otobüsün kırılan camları nedeniyle yaralanan yolcular, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra Afyonkarahisar merkez ile Dinar ve Sandıklı ilçelerindeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Bir yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin ise sağlık durumunun iyi olduğu alınan son dakika bilgileri arasında.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, kaza haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Afyonkarahisar

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.