Afyonlu Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdil Şehit Oldu (Şehidin Cenazesi Konya'da Toprağa Verilecek)

Şırnak'ta meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdil şehit oldu. İşte alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Afyonlu Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdil Şehit Oldu (Şehidin Cenazesi Konya'da Toprağa Verilecek)

Şırnak'ta zırhlı araç askere çarptı. Aracın askere çarpması sonucu meydana gelen kazada Afyonkarahisarlı Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdil şehit oldu. Şehit olan askerimizin cenazesi, eşinin isteği üzerine Konya'da toprağa verilecek.

Şırnak'ın Silopi İlçesinde 172'nci Zırhlı Tugay Hudut Tabur Komutanlığı Şehit Binbaşı Ercümet Türkmen Kışlası'nda görevli olan 50 yaşındaki Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdil, zırhlı askerin aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Astsubay Mustafa Özdil, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Acı haber, askeri yetkililer tarafandan Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'ndeki yakınlarına verildi. Şehit babası İsmail Özdil'in 2013 yılında hayatını kaybettiği, anne Fahriye Özdil'in ise bir ziyaret için Mersin'de olduğu belirlenince, acı haber şehidin emekli asker kardeşi Mehmet Özdil'e verildi.2 çocuk babası şehit Mustafa Özdil'in cenazesi Konyalı olan eşi Gülistan Özdil'in isteği üzerine bugün Mürşitpınar Camii'nde ikindide kılınacak namaz ardından Konya Şehitliği'nde defnedilecek.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.