Ağrı Birlikspor Kadın Futbol Takımı Trafik Kazası Geçirdi Dicle Aslan Hayatını Kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig ekiplerinden Ağrı Birlikspor kadın takımını taşıyan minibüs trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu oyuncu Dicle Aslan hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ağrı Birlikspor Kadın Futbol Takımı Trafik Kazası Geçirdi Dicle Aslan Hayatını Kaybetti

TFF Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Ağrı Birlikspor takımını taşıyan minibüs Malatya'ya giderken devrildi. Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 sporcu hayatını kaybederken 17 kişi de olayda yaralandı.

Bugün saat 16.00 sularında Patnos ilçesindeki Yeni Cezaevi mevkisinde meydana gelen kazada, Malatya'da oynanacak olan Konya İdmanyurdu Spor maç için Ağrı Birlikspor takımı futbolcuları minibüsle Ağrı'dan yola çıktı. Kamil Bayram yönetiminde olduğu açıklanan 04 M 0434 plakalı minibüs, sürücüsünün karlı ve buzlu yolda direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu devrildi.

Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Birlikspor'un 14 futbolcusu, sürücü ile 3 yönetici yaralandı. Yaralılar Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan futbolcu Dicle Aslan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Alınan son dakika bilgilerine göre Dicle Aslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Dicle Hayatını Kaybetti

Ağrı Birlikspor kadın futbol takımını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanan futbolculardan Dicle Aslan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kazada yaralanan 13'ü futbolcu, 17 kişinin tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

5haber.com  |  Ağrı

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.