Ağrı Doğubeyazıt'ta Feci Kaza: TIR ile Otomobil Çaprıştı: 2 Ölü , 1 Yaralı

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Ağrı Doğubeyazıt'ta Feci Kaza: TIR ile Otomobil Çaprıştı: 2 Ölü , 1 Yaralı

Son dakika haberi Ağrı'dan geldi.

Alınan bilgilere göre Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi'nde bir TIR ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Türkiye-İran karayolu Doğubayazıt İlçesi yakınlarında bulunan bölgede meydana gleen olayda, Doğubayazıt yönünden Gürbulak Sınır Kapısı yönüne doğru giden oto tamircisi Hanifi Özkan yönetimindeki 04 D 3365 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan ve Abdulhaluk Tarhan yönetiminde olduğu açıklanan 33 BFJ 64 plakalı TIR çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü Hanifi Özkan ile yanında çalışan İnan Hacıoğlu hayatını kaybetti, TIR şoförü Abdulhaluk Tarhan ise hafif yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaralanan TIR şoförü Abdulhauk Tarhan, bölgeye çağrılan ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen iki kişinin cesetleri de yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kondu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ağrı

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.