Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısında hayır cephesine övgüler yağdırırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da ağır eleştirilerde bulundu. İşte Ahmet Hakan'ın kaleme aldığı o yazı.

Yayınlanma:
Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, kaleme aldığı son yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl'nu yerden yere vurdu. Hakan "Kılıçdaroğlu neden Hayır'ın lideri olamaz" adlı başlığı ile kaleme aldığı yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Bu eleştirilerin yanı sıra Ahmet Hakan Hayır cephesinden de övgü ile bahsetti.

İşte Ahmet Hakan'ın kaleme aldığı yazısında yer alan o ifadeler:

"Kemal Kılıçdaroğlu…

Çok ezik… Çok edilgen… Çok uysal… Çok etkisiz… Çok çaresiz… Çok gürültüsüz… Çok kabullenici… Çok beceriksiz… Çok yavaş… Çok kontrollü… Bir siyasetçi…

Buna mukabil…

Hayırcılar Çok Zeki

Hayırcı dediğimiz kitle… Çok atak… Çok zeki… Çok hazırcevap… Çok etkin… Çok hırslı… Çok becerikli… Çok komik… Çok dinamik… Çok uyanık… Çok içinden geldiği gibi… Bir kitle…

Kısacası… Kemal Kılıçdaroğlu ile hayırcı kitle arasında büyük, çok büyük bir kan uyuşmazlığı var."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.