Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Taşeron İşçinin Felç Olan Oğluna Moral Ziyareti

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve Murat Cemcir, maganda kurşunu ile sakatlanan ve felç geçiren lise öğrencisini ziyaret etti. Kural ve Cemcir ikilisi, oğluna bakmak için işten ayrılan taşeron işçinin oğluna bir de müjde verdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Taşeron İşçinin Felç Olan Oğluna Moral Ziyareti

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Sultangazi'de bulunan Gazi Mahallesinde 2 Ağustos 2015 günü arkadaşları ile yolda yürürken maganda kurşununun isabet ettiği Emre Çavuş'u ziyaret etti. 2015 yılında meydana gelen olayda arkadaşları ile yolda yürüyen Ahmet Emre Çavuş'un,  bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelendi ve felç oldu. Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Emre Çavuş'a moral vermeye çalışırken yakında 'Kardeş Payı' dizisinin oyuncuları ile tekrar geleceklerinin de müjdesini verdi.

Ünlü ikili komedyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, maganda kurbanı olduktan sonra kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde omuriliğinin zedelendiği belirlenen, o tarihte 17 yaşında olan koyu Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş’un yaşam mücadelesine ilişkin haberlerden etkilendi. İki sanatçı, çocuklarını yaşatabilmek için mücadele ederken işsiz kalan annesi eşi Zeynep Çavuş ve yıllık 190 bin TL'ye yakın tutan fizik tedavi giderini karşılayamaz hale gelen yerel gazetenin imtiyaz sahibi Bülent Çavuş ile de görüşerek önümüzdeki hafta önemli bir ameliyata girecek Ahmet Emre Çavuş'un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

'CALGI CENGI IKIMIZ' FILMININ BASROL OYUNCULARI AHMET KURAL VE MURAT CEMCIR, ISTANBUL SULTANGAZI'DE 2 AGUSTOS 2015'TE ARKADASLARI ILE YURURKEN BIR MAGANDANIN SILAHINDAN CIKAN KURSUNLA FELC OLAN, AILESININ YILLIK 190 BIN TL'YI BULAN FIZIK TEDAVI GIDERINI KARSILAMADA ZORLANDIGI AHMET EMRE CAVUS'U ZIYARET ETTI. (FOTOGRAF:ISTANBUL-DHA)

Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü fizik tedavi merkezine giderek yanlarında imzaladıkları Beşiktaş formasını veren iki sanatçıyı yanında görünce şaşırdı. Liseli genç ile görüşen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, önümüzdeki haftadaki ameliyattan sonra televizyondan beğenerek izlediğini öğrendikleri 'Kardeş Payı' dizisinin oyuncuları ile birlikte kendisini tekrar ziyarete gelme sözü verdi. Ayrıca biraz daha sağlık durumunun düzelmesi halinde kendisini film setinde konuk etmek istediklerini anlattı.

'CALGI CENGI IKIMIZ' FILMININ BASROL OYUNCULARI AHMET KURAL VE MURAT CEMCIR, ISTANBUL SULTANGAZI'DE 2 AGUSTOS 2015'TE ARKADASLARI ILE YURURKEN BIR MAGANDANIN SILAHINDAN CIKAN KURSUNLA FELC OLAN, AILESININ YILLIK 190 BIN TL'YI BULAN FIZIK TEDAVI GIDERINI KARSILAMADA ZORLANDIGI AHMET EMRE CAVUS'U ZIYARET ETTI. IKI OYUNCU, BESIKTAS TARAFTARI GENCE TAKIMININ FORMASINI HEDIYE EDEREK IMZALADI. (FOTOGRAF:ISTANBUL-DHA)

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.