Aile Bakanlığı Alımları Başlattı! SYDV Personel Alımları Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımları başladı. SYDV personel alımlarının şartları belli oldu. İşte detaylar!

Yayınlanma:
Aile Bakanlığı Alımları Başlattı! SYDV Personel Alımları Başladı

Aile Bakanlığı personel alımları başladı. SYDV alımları İŞKUR sayfası üzerinden duyuruldu. En az ilkokul mezunları tarafından başvuru yapılacağı alımlar, İŞKUR aracılığı ile yapılacak. SYDV başvurularını yapacak olanlar ile ilgili olarak şartlar belli oldu. Buna göre SYDV şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması
  • Kamu haklarından mahrum olmaması
  • Çalışmaya engel bir durumun olmaması
  • 18-50 yaş aralığında olması
  • En az ilkokul mezunu olması
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olması
  • Adli sicil kaydı durumu olmaması
  • Taksirli Suç olmaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Alımları Hangi Şehirlerde Yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı alımları hangi şehirlerde yapılacak olduğu da adaylar tarafından merak ediliyor. SYDV alımları birçok şehirde yapılacak olurken, adaylarda başvurularını yaparak uygun görülmesi halinde Bakanlık nezdinde çalışmaya başlayacak.

Alımların hangi şehirlerde yapılacak olduğuna bakıldığında Bolu Göynük, İzmir Torbalı, Bursa Yenişehir, Tokat Niksar, Eskişehir, Sakarya Akyazı, Kars şehrinde alımlar yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok şehirlerde yapılacak. Bakanlığa bağlı şekilde çalışmak isteyenlerde alıma dair şartların neler olduğunu merak ediyor.

1498367.webp

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alım Şartları Nasıl Olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım şartları, başvurularını yapacak adaylar tarafından sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak çalışmak isteyenler için İŞKUR sayfası üzerinden başvurular yapılacak. SYDV personel alımları ile ilgili başvuru yapacak olanlar KPSS şartı aranıp aranmayacağını merak ediyor. Bakanlıkta çalışacak personeller için KPSS şartı aranmayacak. Başvuru tarihleri 16 Şubat itibariyle başlarken, kamu sektöründe çalışmak isteyenlerin ilana başvurmaları gerekiyor.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ilgili ilana başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru tarihinden itibaren hemen İŞKUR sayfasına giriş yaparak müracaatlarınızı da kolayca gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımlarıyla kamu sektöründe çalışmak isteyenlerde iş bulma imkanına sahiip olacak. Yüzbinlerce kişinin en büyük hayallerinden biri kamu sektöründe çalışmak olurken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ilgi de yayınlandığı andan itibaren fazla oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.