Ajda Pekkan'dan Müzik Dünyasına Veda Ediyor İddialarına Cevap Geldi

Alınan son dakika bilgilerine göre duayen sanatçı Ajda Pekkan, Mayıs ayı sonunda çıkaracağı albümü ile müzik hayatına nokta koyacağı öğrenilmişti. Ajda Pekkan bu iddialara yanıt verdi. İşte Ajda Pekkan'ın açıklaması.

Yayınlanma:
Ajda Pekkan'dan Müzik Dünyasına Veda Ediyor İddialarına Cevap Geldi

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Müzik  dünyasına veda ediyor mu?. Ünlü şarkıcı, 1964 yılında başladığı ve büyük başarılarla dolu olan müzik hayatına, yapacağı jübile albümü ile son vereceği iddiaları gündemde konuşuluyordu. .

ENBE Orkestrası ve Behzat Gerçekler ile müzikal yolculuğunun tüm izlerini taşıyan bir çalışma için hazırlıklara başladığı öğrenilen Ajda Pekkan, müziğe başladığı yıldan bu yana adından çokça bahsettirmiş, adeta adını altın harflerle müzik tarihine yazmayı başarmıştır. Türk müzik dünyasının Süperstarı, piyasaya çıkardığı her albümü ile Türk pop müziğine yön vermeyi başarmıştır.

Pekkan Yalanladı

Süperstar Ajda Pekkan menajeri aracılığıyla NTV'ye yaptığı açıklamada "Bugün çıkan 'Ajda Sahneye Veda Ediyor' haberi tamamen asılsız bir haber olup konserlerim aksine tüm hızıyla devam etmektedir. Mayıs ayında yayınlayacağım single çalışmasının akabininde temmuz gibi Ozan Çolakoğlu ile hazırlamakta olduğumuz albümüm yayınlanacak. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarım ve sevenlerimin bu gibi haberlere itibar etmemelerini rica ederim."

Albümleri

Ajda Pekkan (1968), Fecri Ebcioğlu Sunar: Ajda Pekkan (1969), Ajda Pekkan Vol. III (1972), Süperstar (1977), Pour Lui (1978), Süperstar II (1979), Sen Mutlu Ol (1981), Sevdim Seni (1982), Süperstar III (1983), Ajda Pekkan ve Beş Yıl Önce On Yıl Sonra (1985), Süperstar IV (1987), Ajda 90 (1990), Seni Seçtim (1991), Ajda 93 (1993), Ajda Pekkan (1996), Cool Kadın (2006), Aynen Öyle (2008), Farkın Bu (2011), Ajda Pekkan & Muazzez Abacı (2014)

Ünlü sanatçının müziği bırakma haberi alan takipçileri büyük üzüntü yaşadı.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.