Ak Parti İl Binasında Patlama Meydana Geldi

AKP İstanbul il merkezinde bugün akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Patlamanın bahçede meydana gelmesi can kaybının önüne geçti.

Yayınlanma:
Ak Parti İl Binasında Patlama Meydana Geldi

AK Parti Sütlüce Binasına Saldırı

AK Parti'nin İstanbul merkezi olan Sütlüce'de yer alan binasının bahçesine kimliği belirsiz kişilerce patlayıcı madde atıldı.

Hilton Otel'in tarafında yer alan AK Parti Sütlüce il binasının arka bahçesine patlayıcı atan kişilerin kimliği henüz tespit edilemedi. Patlayıcının cinsi hakkında da net bir bilgi bulunmuyor. Ancak son gelen bilgiler ses bombası olduğu yönünde.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevkedilirken patlama esnasında ölen ya da yaralanan olmadı.

Ön bahçesinde güvenlik görevlilerin nöbet tuttuğu bahçeye zanlıların arkadan dolaşarak Hilton Otel'inden girdiği üzerine duruluyor. Bu akşam yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri dolayısıyla binanın boş olması faciayı engelledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde teröre karşı sert sözler sarfetmişti.

Bakırköy Sinan Erdem Spor Salonundaki etkinlikte konuşan Erdoğan; "Şu anda biz terörün bedelini ödemiyor muyuz? Terörün bedelini ödüyoruz. Bakın bunca insan ölüyor. Tabii biz, burada duramayız. Sonuna kadar devam edeceğiz, bu operasyonlara. Niçin? Birliğimizi tesis etmek için, huzuru tesis etmek için devam edeceğiz." dedi.

Daha Önce de aynı yerde patlama olmuştu

Daha önce Ak Parti Sütlüce il binasına 8 Ağustos 2015 tarihinde silahlı saldırıda bulunulmuş. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler yakalanamamıştı.

2015'deki silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralanmıştı. Bugünkü saldırıda gelen ilk bilgilere göre ölen ya da yaralanan olmadı.

Ses bombasının atılması sonrası 15 kişi göz altına alındı, olay tüm yönleriyle soruşturuluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.