AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Lice'ce evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Acı haberin bu seferki adresi Lice. Diyarbakır'ın Lice İlçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkan Yardımcısı 34 yaşındaki Orhan Mercan, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Düzenlenen silahlı saldırının bölücü terör örgütü PKK'lılarca gerçekleştirildiği üzerinde durulurken, ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Olay, önceki akşam saat 23.30 sularında Lice ilçe merkezinde meydana geldi. AK Parti ilçe başkan yardımcısı evli ve 4 çocuk babası Orhan Mercan, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce düzenlenen saldırıda kurşunların hedefi olan Orhan Mercan, ağır yaralandı.

Silahlı saldırı sonrasında çevredekilerin ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ağır yaralı olan Orhan Mercan'ı ambulansla Lice Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Mercan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Orhan Mercan'ın cenazesi, otopsi için Diyarbakır'a gönderilecek.

Saldırının PKK'lı teröristlerce düzenlendiği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, ilçede geniş çaplı operasyon başlattı.

5haber.com  | Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.