Akbank International Business Awards'ta 11 Stevie Ödülü Kazandı

Bankacılıkta Türkiye'nin öncü şirketlerinden olan Akbank, International Business Awards ödül töreninde 11 Stevie ödülü kazandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Akbank International Business Awards'ta 11 Stevie Ödülü Kazandı

Türk Bankacılık sektörünün öncü kuruluşları arasında olan ve sürekli olarak yükseliş içince vatandaşlara ve şirketlere hizmet sunmaya devam eden Akbank, iş dünyası tarafından en prestiji ödüller arasında gösterilen International Business Awards ödüllerinde toplamda 11 Stevie ödülüne layık görüldü.

Temel ilke olarak müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve sürekli olarak destekçi olma politikasını kendisine ilke edinen ve bu ilkelerinin hayata geçirmek adına kampanyalar düzenleyen, ürün ve hizmette müşterilerine her türlü olanağı sağlayan Akbank, bu sektörde dünyanın en iyileri arasında olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. İlkeleri ve hizmetleri ile müşterilerinden ve diğer şirketlerden sürekli olarak beğeni toplayan Akbank, International Business Awards'ta aldığı ödülleri ile başarılarını taçlandırmayı başardı.

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve uluslararası iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında kabul edilen International Business Awards'a bu yıl toplamda 60 ülkeden 3 bin 800'ün üzerinde katılımcı iştirak etti. Rekor sayıda iştirakçi ile gerçekleşen International Business Awards 2016'da, ülkemizin öncü şirketleri arasında yer alan Akbank, toplamda 11 Stevie Ödülü alarak Türkiye'yi gururlandırdı.

İşte Akbank'a Verilen Ödüller

Akbank İnsan Kaynakları Ekibi tarafından hazırlanan ve Nesilden Nesile Akbanklı Projesi'ne 200 kişiden oluşan jüri ekibi tarafından 'Altın Stevie' ödülü verildi.

'her ihtiyacımız olduğunda yardımımıza koşan, desteğini doğduğumuz günden bu yana esirgemeyen babalara hediye etmek için' şeklinde hazırlanan ve adına 'Bababank' denilen kampanyaya üç adet Gümüş Stevie ödülü verildi.

Öte yandan verilen ödüllerde Yılın Bilgi Teknolojileri Ekibi alanında Akbank'a iki adet Gümüş Stevie Ödülü verildi.

Diğer ödüllerde şu şekilde sıralanıyor:

# Akbank Esnaf Kardeşliği: Yılın Pazarlama Kampanyası Dalında,

# Akbank Girişimcilik Birimi: Yılın Bilgi İşlem Ekibi Dalında,

# Akbank Varlık Yönetimi: Yılın En İyi Ürün ve Hizmetler Dalında,

# Akbank Esnaf Kardeşliği: Yılın En İyi Pazarlama ve Tüketici Ürünleri Dalında,

# Şehrin İyi Hali Projesi: Avrupa'da Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Dalında Bronz Stevie ödülüne layık görüldü.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.