Akbank Türkiye Geneli 42 Pozisyona Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Akbank tarafından çeşitli kariyer sitelerinde yayınlanan ilan ile personel alımı yapıldığı belirtildi. İlanın detayları, alım yapılan pozisyonalr ve daha fazlası haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Akbank Türkiye Geneli 42 Pozisyona Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Bankacılık sektörünün önde gelen bankası Akkbank, çeşitli kariyer sitelerinde yayınladığı ilanlar ile personel alımı yapacağını açıkladı.

Akbank tarafından yayınlanan personel alım ilanlarına göre Türkiye genelinde açıkta bulunan 42 farklı pozisyona çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi. Alımlara başvuru ilan siteleri üzerinden olup, online olarak doldurulan Cv'ler siteye gönderilerek başvuru yapılmış olacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Direkt Bankacılık İş Geliştirme Yönetici Yrd, Direkt Bankacılık Dijital Pazarlama Yönetici Yrd, DB Yeni Servis Tasarımı Yönetici Yardımcısı, Dijital Kanallar Müşteri Deneyimi Yön Yrd, Akbank Direkt Bireysel Pazarlama Yönetici/Yön.Yrd, Deneyimli İşletim Uzmanı, Direkt Bank.-Web Analitik ve Dijital Hedefleme Yön, Strateji Yöneticisi, Dijital Kanallar Tasarım ve Geliştirme Yön.Yrd., Proje Yöneticisi, Teknoloji Güvenlik Uzmanı, Network Güvenlik Uzmanı, Bilgi Güvenliği Uzmanı, BT Test Teknolojileri Uzmanı, BT Güvenlik,Risk,Uyum Uzmanı, ATM ve Şube Cihazları Yöneticisi, Yatırım Bankacılığı / Proje Finansman Yönetici, NY Kurumsal Şubeler Satış ve Pazarlama Yöneticisi, Servis Masası Teknik Destek Uzmanı, Gişe Yetkilisi.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İlgili personel alımına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, aşağıda bulunan adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilir, açılan kraiyer sayfasına giriş yapıp CV doldurarak başvurularını online olark tamamlayabilirler.

" http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/ "

Kamu personeli alım ilanlarına ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, memur personel alım haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.