Akciğer kanserine yakalanan Hülya Koçyiğit ameliyata alındı

Son dakika haberi Amerika'dan alındı. Alınan son bilgilere göre duayen sanatçı Hülya Koçyiğit'in akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Kansere yakalanan sevilen sanatçı ameliyata alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Akciğer kanserine yakalanan Hülya Koçyiğit ameliyata alındı

Türkiye sinemasının duayen oyuncularından Hülya Koçyiğit akciğer kanserine yakalandı. Kansere yakalanan Hülya Koçyiğit hayranlarından dua istedi.

Amerika'da bulunan duayen sanatçı Hülya Koçyiğit'in akciğer kanseri olduğu öğrenilirken Koçyiğit'in New York'ta ameliyata alındığı öğrenildi. Biraz önce ameliyata girdiği öğrenilen Hülya Koçyiğit'in sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile sevenlerinden dua beklediğini belirtti.

Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Dua İstedi

Usta sanatçının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün benim için zor bir gün. Sizlere güzel haberler vermeyi umut ederek yazıyorum. Hala New York'tayım. Akciğerimin sağ üst lobundaki kanserli bölge için Presbyterian Hospital'da Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek ameliyata gireceğim birazdan. Sizlerden, benim için dualarınızı esirgememenizi umut ediyorum. Her zaman güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Var olun."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kültür sanat haberlerinden, yerel haberlerden, ekonomi haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.