Akdeniz ve Çanakkale'de art arda korkutan depremler

Akdeniz'de ve Çanakkale'de önceki günden bu yana art arda depremler meydana geldi. Düşük şiddetteki depremler, yerleşim merkezlerinde hissedilirken bölgede panik havası hakim. İşte detaylar ve depremlerin büyüklüğü.

Yayınlanma:
Akdeniz ve Çanakkale'de art arda korkutan depremler

Önceki günden bu yana Türkiye, dört bir yanında meydana gelen depremlerle sallandı. Önceki gün saatler 14.05'ı gösterdiğinde Erzincan'da meydana gelen 4.2'lik deprem sonrasında birçok yerde daha deprem oldu. Işıkpınar'daki depremin ardından Akdeniz açıklarında art arda 4.3 ile 3.5 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Erzincan'da 4.2'lik Deprem

Saatler 14.05'i gösterdiğinde Erzincan'ın Işıkpınar bölgesi merkez üssü olmak üzere deprem oldu. 4.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem bölgede hissedildi ve kısa süreli paniğe neden oldu.

Akdeniz'de Art Arda Depremler

Akdeniz açıklarında 14.06 ve 14.11 saatlerinde 4.3 ve 3.5'lik olmak üzere art arda iki deprem meydana geldi. Deprem sahil açıklarında az da olsa hissedildi. Öte yandan Akdeniz açıklarında gece 01.18'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha geldi.

Çanakkale Yine Beşik Gibi

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde yine depremler durmuyor. Önceki günden bu yana onlarca düşük şiddetli sarsıntılarla sallanan Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi ile Biga İlçesi, şiddeti 3 ile 4 arasında değişen 4 deprem ile sallandı.

Depremlerin art arda gelmesi, bölgede paniği sürdürürken, halk tedirgin bir şekilde hayatına devam ediyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.