Aksaray'da Emekli Polis Dehşeti: Önce doktoru ardından kendisini öldürdü

52 yaşındaki emekli polis, Hemşire olan eşinin işten çıkarılmasının suçlusu olarak gördüğü 30 yaşındaki doktoru öldürdü. Ardından yakalanacağını anlayınca kendi kafasına sıktı. İşte yaşanan olayın detaylar.

Yayınlanma:
Aksaray'da Emekli Polis Dehşeti: Önce doktoru ardından kendisini öldürdü

Aksaray'da yaşanan olayda, hemşire olan eşinin görevine son verilmesinin sorumlusu olarak 30 yaşındaki doktor Hüseyin Ağır'ı suçlayan bir bir kişi, doktoru öldürdükten sonra aynı silahı başına dayayarak kendi yaşamına son verdi. Emekli polis olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Necmi Sarı'nın 40 yaşındaki eşi Şener Sarı, cinayete azmettirmek suçundan gözaltına alındı.

Emekli polis memuru olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Necmi Sarı'nın, Eskil İlçesi'ne bağlı Bozcamahmut Köyü'nde bulunan Bozcamahmut Aile Sağlık Merkezi'nde sözleşmeli hemşire olarak çalışan eşi Şener Sarı'nın görevine 4 ay önce son verildi. Eşinin göreivne son verilmesi sonrasında önceki gün sağlık merkezine giden emekli polis memuru Necmi Sarı, eşinin görevine son verilmesinden sorumlu tuttuğu doktor Hüseyin Ağır'a tabancayla ateş etti. Karnından yaralanan 2 çocuk babası doktor Sarı, kaldırıldığı Aksaray Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İntihar Etti

Doktora ateş ettikten sonra otomobil ile bölgeden hızlıca uzaklaşan emekli polis memuru Necmi Sarı'nın peşine polis ve jandarma ekipleri düştü. Kendisini kovalayan polis ve jandarmayı atlatmak için Konya güzergahından geçip Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'ne yaklaştığı sırada jandarma tarafından önü kesildi. Bunun üzerine araçtan inen Sarı, tabancayla başına ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Sarı, olay yerinde öldü.

Doktorun Adı ile Para Toplamış

Yaşanan olay sonrasında Sarı'nın eşi Şener Sarı, 'azmettirme' suçlaması ile Kırıkkale'de gözaltına alındı. Şener Sarı, sorgulanmak üzere Aksaray'a getirildi. Sarı çiftinin 1'i üniversite, 1'i ilkokul öğrencisi 2 oğlunun olduğu belirtildi. Hemşire Sarı'nın, iddiaya göre doktor Hüseyin Ağır'ın adını kullanarak çevresinden para topladığı ve bunu öğrenen Dr. Ağır'ın şikayeti üzerine açılan soruşturma sonucu 4 ay önce görevine son verildiği kaydedildi.

5haber.com  |  Aksaray

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.