Alaattin Aktaş; Dolar Oku Fırlattı, Hazır Olun!

Dolar piyasasında merak edilen bir bekleyiş süreci tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Döviz kurlarını mercek altına alan uzman Alaattin Aktaş; ‘’ Dolar oku fırlattı, hazırlıklı olun’’ çağrısında bulundu.

Yayınlanma:
Alaattin Aktaş;  Dolar Oku Fırlattı, Hazır Olun!

Dolar piyasasında anlık süreç yatırımcılar tarafından sürekli takip ediliyor. Piyasanın tam olarak nasıl olacağı kestirilemezken, işin uzmanlarından gelecek yorumlara dikkat ediliyor. Dolar ile ilgili şimdiye kadar yapmış olduğu tahminlerle adından söz ettiren Alaattin Aktaş, doların sihirli oku fırlattığını ve fırlama yaşayacağını söyledi. Üstelik dolarda yaşanacak ani artışların sonu gelmeyeceğini ifade eden uzman’’ tutana aşk olsun’’ tarzında yaptıı yorumlarıyla dikkatleri üzerine topladı.

Dolar Çıkışa Geçti!

Dolardaki hareketlenmeler kesilmeden devamı gelirken, 19’un üzerine çıkan bir fiyattan işlem görüyor. Doların yıl sonuna kadar her ne olursa olsun yükselişine devam edebileceğinin altını çizen Alaattin Aktaş, yatırımcıların çok daha dikkatli olmasını söyledi. Dolar ile oldukça iddialı sözlere yer veren Aktaş, ‘’ dolar öyle bir yükselişe geçecek ki inanayamayacaksınız, zehirli ok fırlatıldı!’ şeklindeki yorumlamalarıyla elinde dolar olanların beklemeye geçmesine dair tavsiyelerde bulundu. Şimdilerde görülen 19 TL bandına ulaşan doların yıl sonuna doğru çok daha fazla artış yaşayacak olduğunu öngörüyor.

Döviz kurundaki anlık değişimlerin nasıl olacağı, uzmanların tahminleriyle de bütünleşebiliyor. Öyle ki piyasada yaptığı tahmin ve analizleriyle tam isabet ettiren uzmanların her dedikleri de bir bir uygulanıyor. Dolar piyasasının en önemli analisti olan Alaattin Aktaş’ta yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Uzman tarafından yapılan açıklamada, dolardaki artışın sonu gelmeyeceği ve yıl sonuna kadar da devam edeceği söylendi.

Dolar Yıl Sonuna Kadar Artacak!

Dolar piyasasındaki yatırımcılar, doların akıbetinin ne olacağını öğrenmek istiyor. Çünkü zarar değil tam aksine kara geçme niyeti içerisinde olan yatırımcılar için dolardaki gidişat nasıl olacağı da kafalarda soru işaretine dönmeye neden oluyor. Dolar uzmanları tam manasıyla durumu kestiremediğinden dolayı faydayı uzman analistlerin yorumlarında bulduğu bir gerçek. Doların yıl sonuna kadar artmaya devam edecek olduğunun altını çizen analist Aktaş, dolar yatırımı için doğru bir zaman ifadesine yer verdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.