Albaraka Türk Katılım Bankası personel alımı başvuruları başladı

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yapılan son açıklamada personel alımı başvurularının başladığı ifade edildi. İşte Albaraka Bankası tarafından yayınlanan personel alım ilanı, ilana başvuru şartları ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Albaraka Türk Katılım Bankası personel alımı başvuruları başladı

Türkiye Bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Albaraka Türk Bankası, çeşitli kariyer siteleri üzerinde yayınladığı ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı.

Açıldığı ilk günden bu yana sürekli olarak büyüme hedefi olan ve her geçen gün piyasasını güçlendiren Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni personeller alarak müşterilerine en hızlı ve en iyi şekilde hizmet vermeyi hedef edinen Albaraka Türk, personel alımı ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bankamız cv veritabanında yer almak ve ileride oluşabilecek uygun pozisyonlarda değerlendirilmek istiyorsanız, çalışmak istediğiniz alanı belirtir bir ön yazı ile bu ilana başvuruda bulunabilirsiniz."

Albaraka Türk Personel Alımı Başvuru Şartları

İlgili personel alımına başvuruda bulunacak olan adayların aşağıda bulunan şartları taşıyor olması gerekiyor.

# En az Üniversite mezunu. (Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun))

# İletişim kabiliyeti gelişmiş.

# Analitik düşünebilen.

# 28 yaşını aşmamış. (Bankacılık tecrübesi olan adaylar için geçerli değildir.)

# Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Albaraka Türk tarafından 4 Mayıs günü yayınlanan personel alım ilanına başvurular şu anda devam etmektedir. Başvurular ise internet üzerinden yapılmaktadır. Aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz. Açılan sayfada üst tarafta bulunan başvur butonunu tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada Cv'nizi göndererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

" http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-tum-turkiye-1670118? "

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, personel alım haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.