“Aldatmak “Dizisinde Geçmişin Bedeli Ağır Olacak! 19. Bölümle Ekranlara Gelecek Dizinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

ATV'nin en çok izlenen dizisi Aldatmak, 26 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan 18. bölümüyle izleyicilerin nefesini kesti. Aldatmak dizisi 18. bölümünde heyecan dorukta kaldı. 19. bölümde ne olacağı merak konusu olurken izleyiciler “ Aldatmak “ fragman sorgulamaya başladı.

Yayınlanma:
“Aldatmak “Dizisinde Geçmişin Bedeli Ağır Olacak! 19. Bölümle Ekranlara Gelecek Dizinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

ATV yapımı, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın başrollerini paylaştığı 'Aldatmak’ dizisi Perşembe günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başrollerini Mustafa Uğurlu, Vahide Perçin, Feyza Sevil Güngör ve Ercan Kesal'ın paylaştığı dizinin 18. bölümünde Oylum, Ozan ve Selin arasında arabuluculuk yapmak için bir etkinlik düzenliyor. Olay gecesi Oylum ve Selin yaşadıkları büyük hayal kırıklıklarından habersizdir.

“Aldatmak “ Dizisinin Konusu Nedir?

Aldatmak dizisi konusu şu şekilde: Güzide, ailesine düşkün ancak mesafeli ve katı, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki disiplinli tavrını evde de sürdürmektedir. 30 yıldır Tarık ile evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide’in Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır.

0x0-1674762187004.jpg

Her Yeni Bölüm Yeni Heyecan!

Tarık'ın radikal hamlesi Güzide ve çocuklarını beş parasız bırakır. Bu çaresiz ortamda Güzideler' in imdadına Behram yetişir. Böylece Güzide, Tarık'ın kendisini uzun zaman önce arkadan iş çevirmeye başladığını anlar. Tarık'ın geçmişinden gelen bir ziyaretçi, Tarık'ın Yeşim' den önce yanında olduğunu iddia eder. Ayrıca bu davetsiz misafirin yanında Öykü' nün yaşlarında bir kızı da var.

Güzide’nin evine taşınan Yeşim zafer kazandığını düşünür ama Tarık ile mutlu olamayacağını anlaması çok uzun sürmez. Ancak geçmişten gelen bir tehditle Yeşim yeniden Tarık'ın arkasından iş çevirmeye başlar.

0x0-1674762189319.jpg

Hem iş hem de özel hayatının eşiğinde olan Ozan, Oltan' a karşı intikam planını uygulamaya koyarken ailesini evlerinden eden babası ile yüzleşir. Elmas'ın da desteğiyle yaşanan bu yüzleşme Tarık için ağır sonuçlar doğurur.

Tolga cephesinde yaşanan yıkıma dayanamayan Oylum, amcasına içini döker. Güzide ise Behram'ın her zaman yardımına koşan Oylum' a olan ilgisini anlamaya başlıyor. Oylum' dan kolay kolay vazgeçmeyecek olan Tolga, kendisini bekleyen büyük tehlikenin farkında değildir.

“ Aldatmak “ 19. bölümde herkes geçmiş hesaplarıyla yüzleşirken bu yüzleşmelerin bedeli ağır oluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.