ALES soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ALES sonuçları açıklanma tarihi

ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ALES sonuçlarına nereden ulaşabilirim? İşte ALES'in sonuçlarının açıklanacağı tarih.

Yayınlanma:
ALES soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ALES sonuçları açıklanma tarihi

Yüksek lisans yapmak için bekleyen binlerce kişinin girdiği Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı Bahar Dönemi 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. ALES'e giren binlerce kişinin uzun süredir beklediği ALES, 7 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da başladı. Sınavda adaylara 180 dakika verildi. Peki ALES bahar dönemi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte ALES bahar dönemi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ve sınav soru ve cevapları ile ilgili son bilgiler.

ALES Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

Akademik Personel ve Lisansüstü Giriş Sınavının soru ve cevap kitapçıkları, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 1 hafta içinde açıklanacak. Sınav soru ve cevap kitapçıklarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Sınav soru ve cevapları açıklandığı anda haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

ALES Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

7 Mayıs Pazar günü yapılan ALES bahar dönemi sınav sonuçları 8 Haziran 2017 Perşembe günü açıklanacak. Sınav sonuçları, 8 Haziran günü sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyurulacak. Sınav sonuçlarına T. C. kimlik numarası ve ÖSYM şifresi ile ulaşabilirsiniz.

Sizde ALES'te çıkan soruları aşağıda bulunan yorum kısmından paylaşabilir, diğer adaylarla bu soruları tartışabilirsiniz.

ALES sınav sonuçlarından, ÖSYM haberlerinden, sınav haberlerinden, kamu personel alım ilanlarından, memur haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.