Aleyna Tilki Avşar Kızına İsyan Ettirdi: "İmdat Kurtarın Beni"

Star ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün konuğu son dönemin flaş ismi Aleyna Tilki. İşte fragmandan notlar.

Yayınlanma:
Aleyna Tilki Avşar Kızına İsyan Ettirdi: "İmdat Kurtarın Beni"

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Hülya Avşar'ın sunduğu televizyon programına konuk oldu.

Son dönemlerde yaptığı her açıklamasında sansasyon yaratan genç popçu Aleyna Tilki, 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oldu. Programda sunucu Hülya Avşar'ın sorularını cevaplandıran Aleyna Tilki, kendisine ait merak edilen konular ile ilgili bilgiler de verdi.

11 Mart Cumartesi gecesi ekrana gelecek programın son bölümü henüz yayınlanmadan yayınlanan fragmanı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Konuk olduğu programda Hülya Avşar'a kendisiyle ilgili samimi itiraflarda bulunan, Aleyna Tilki'nin "Kitap yazmak istiyorum, türkü albümü yapmak istiyorum, dünya starı olmak istiyorum" sözleri gündemde çok konuşulacağa benziyor. Ayrıca Aleyna Tilki, Hülya Avşar'ı adeta kendisine kilitledi.

Fragmanda en dikkat çeken kısım ise Agenç şarkıcının, "Ben 12 yaşından beri her şeyi yapmak istiyorum" sözlerini sonrası ise Hülya Avşar'ın, "İmdat kurtarın beni. Soru soramıyorum ya!" diyerek bağırması oldu.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.