Aleyna Tilki Kendisi ve Ailesi Hakkında Bilinmeyenleri Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde Anlattı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oldu. Programda Hülya Avşar'ın sorularını yanıtlayan Aleyna Tilki, kendisi ve ailesi hakkında bilinmeyenleri anlattı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Aleyna Tilki Kendisi ve Ailesi Hakkında Bilinmeyenleri Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde Anlattı

Bir Hülya Avşar Sohbeti programına konuk olan Aleyna Tilki, "Şarkıların sözlerini kendim yazmıyorum. Emrah Karaduman prodüktörüm, o besteyi ve aranjeyi yapıyor sözler de Gökhan Şahin'e ait. Yetenek yarışmasına katıldığımda orada Emrah gördü beni mesaj attı. Albümünde söyleyecektim oraya nasip olmadı. Çünkü benim söylemek istediğim tarz başkaydı, başka bir şey hayal ediyordum. Sonra pop müzik yapmaya karar verdim. Aslında rock müzik yapmak istiyordum. Emrah ile pop müziğe çok alıştım. Cevapsız Çınlama projesini karşıma çıkardığında "budur" dedim. 2 yıl boyunca en az 50 tane şarkı eledim." sözlerini söyledi.

Önceki gün ekranlara gelen Bir Hülya Avşar Sohbeti programına konuk olan genç ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kendisi ve ailesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Starmışım Gibi Büyüdüm

Küçüklüğü hakkında bilgi veren Aleyna Tilki, "Evde her zaman hep bireydim. Koltuk, perde seçiminden pişirilecek yemeğe kadar üç yaşımdan beri fikrim alınırdı. Annem bana ilginçtir hep bir starmışım gibi davrandı. Ben onun starıymışım gibi beni star gibi giydirirdi. Hep öyle baktı bana ben de kendimi star zannettim küçüklüğümden beri. Üç yaşındayken şarkı söylüyormuşum, ellerimi kanepenin üzerinde aşağı boşluğa uzatmışım. Annem de, "ne yapıyorsun" Aleyna demiş. Ben ise "anne onlar benim seyircilerim onlara elimi uzatıyorum" demişim. Sonra kendimi halının üzerine atmışım. Annemin tüyler diken diken olmuş." ifadelerini kullandı.

Dişiliğimle Değil Kişiliğimle ..

Aleyna Tilki açıklamasının devamında, "Her zaman, "dişiliğimle değil kişiliğimle ve yaptığım işlerle ön planda durmak istiyorum" diyordum. Görüntümün ve benzeri şeylerin yeteneklerimi gölgelemesini hiçbir zaman istemedim. Hatta bu yüzden klipte bir kot bir tişört ile oynadım. Ruhumu gölgeleyecek ne elbise ne de başka bir şey olsun istemedim. Zaten dikkat edilirse hep salaş ve rahat dolaşıyorum. Ne istediğimi biliyorum ama fikirde çok alıyorum. 16 yaşındayım büyüdüğümde, "yaptık bir cahillik" demek istemiyorum. Orta yolu buluyorum." sözlerini söyledi.

Dünya Starı Bir Yazar Olmak İstiyorum

Kitap yazmaya olan merakı hakkında bilgi veren Aleyna Tilki, "Sezgilerime güveniyorum, sezgilerim bana böyle bir çıkış yapabileceğimden bahsetmişti. Çıkış yapınca hiç korkmadım, telaş yapmadım. Tıpkı önceden planladığım gibi "devam etme vakti" dedim. Kitap yazmayı sevdiğim için gelecekte yazar olmak istiyorum. Dünya starı olmak istiyorum. Yazar olmak dünya starı olmamım bir konsepti olsun istiyorum. Yani dünya starı bir yazar olmak. Gün geçtikçe içimdeki bilgeliği beslemek, doyurmak ve büyük bir insan olmak istiyorum." dedi.

Erkek Arkadaş Modeli Açıklaması

Erkek arkadaş modeli hakkında da açıklamada bulunan Aleyna Tilki, "Dünyada her ilişkiye bir isim koyuyorlar. Sevgili, erkek arkadaş, kanka, dost gibi. Ben bunlara karşıyım. Kişiyi sorumluluk sahibi yapıyor ve beklentileri arttırıyor. İstekleri çoğaltarak sevgiyi öldürüyor. Aklımda hiç erkek arkadaş modeli tasarlamadım. Zaten hayatımda beni mutlu edebilecek insanlar barındırıyorum. Yanındaki insan her şeyin olabilmeli." ifadelerini kullandı.

Ailesi Hakkında Bilgiler

Ailesi hakkında bilgiler veren Aleyna Tilki, "Babam sivil olarak askeriyede çalışıyor. Kız öğrenci yurdumuz var bizim, annem de orada çalışıyor. Normalde anaokulu öğretmeni." sözlerini söyledi ve ekledi: "11 yaşında bir kız kardeşim var. Oyunculuk yeteneği var büyüyünce büyük bir oyuncu olacağını düşünüyorum ve bir ressam kadar iyi resim çiziyor. Oyuncu ve modelist olmak istiyor."

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.