Aleyna Tilki popüler kültür hakkında Nazım Hikmet'i örnek gösterdi tepkiler gecikmedi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı son paylaşımı ile büyük tepkiler aldı. Popülerlik hakkında yaptığı paylaşımında Nazım Hikmet hakkında Aleyna Tilki'nin bu sözlerine tepki gecikmedi.

Yayınlanma:
Aleyna Tilki popüler kültür hakkında Nazım Hikmet'i örnek gösterdi tepkiler gecikmedi

Genç yaşında şöhreti bulan Aleyna Tilki, sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlüler arasında bulunuyor.

Açıklamaları ve paylaşımları ile gündeme oturan Aleyna Tilki, yaptığı bir son paylaşım ile büyük tepkilere neden oldu.

Popülerlik ve Kalite Tartışması

Popülerlik ve popüler kültürle ilgili sorular soran Aleyna Tilki, Türkiye'nin dünyaya mal olmuş şairi Nazım Hikmet'i örnek olarak gösterip "Popüler olan şeyler, kalitesiz olacak diye bir şey yok. Nazım Hikmet de popüler mesela." sözlerini söyledi.

Kendisini şair Nazım Hikmet ile karşılaştıran Aleyna Tilki'nin bu sözlerine takipçilerden tepkiler gecikmedi. Birçok takipçi, yaptığı paylaşımlarla Aleyna Tilki'ye sert sözler söyledi.  İşte Aleyna Tilki'nin o sözlerine gelen tepkiler:

Aleyna Tilki'nin Popülerlik Hakkında Yaptığı Açıklamalar

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kalitesine söz edebilir miyiz? Popüler olmak basittir. Alkış almak gibi. Bir maymun da dansettiğinde alkış alabilir. Ama bu popüler olan herşey kalitesiz anlamına gelmez. Popüler dünyada,kaliteli de vardır kalitesiz de.Bazıları bi baltaya sap olamamış,kendince,entelektuellerince popa bilmemneye laf sallıyor. Ben de pop konusunda önyargılıydım. Ama bu,ben hiçbir baltaya sap olamadan,yaptığım tek şeyin klavyeden sallamak olduğu zamandı. Popüler kültüre sallayanlar,Beethoven dinliyor. Sanki o dehalar da zamanında popüler olmamış gibi:)"

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.