Aleyna Tilki Son Videosuna Gelen Tepkilere Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin araç kullanırken çektiği videosunu sosyal medyada yayınlamasına binlerce kişi tepki göstermişti. Reşit olmadığı için henüz ehliyeti olmayan Aleyna Tilki, kendisine gelen bu tepkilere cevap verdi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Aleyna Tilki Son Videosuna Gelen Tepkilere Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Henüz küçük yaşta olmasına rağmen Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı son paylaşım ile yine gündemdeki yerini aldı.

Çıkardığı ilk şarkısı ile müzik piyasasına bomba gibi düşen genç şarkıcı Aleyna Tilki, şarkılarının yanı sıra hareketleri ve çiğnediği yasaklar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda nargile içtiği görüntüsünü sosyal medya üzerinden paylaşan Aleyna Tilki, tepkileri de üzerine çekmişti.

Son olarak ise Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden araba kullanırken çektiği bir video ile tepkileri üzerine çekti. Reşit olmadığı için ehliyeti bulunmayan genç şarkıcı, araç kullanırken çektiği videosunu sosyal medya üzerinden paylaşınca yorumların da ardı arkası kesilmedi. Henüz 16 yaşında olması nedeniyle araç kullanmasının yasak olduğunun belirtildiği birçok yorum arasından en dikkat çekeni ise Seda Sayan'ın uzun süredir birlikte olduğu Erhan Çelik'ten geldi. Erhan Çelik video ile ilgili yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi:

"Bu bir ihbardır! Yaşı 16 olduğu için sahnelere çıkamayan Aleyna Tilki'yi bu yaşta ehliyetsiz araba kullanarak diğer insanların canını tehlikeye atmasından dolayı önce kınıyor sonrada trafik ekiplerine şikayet ediyorum."

Aleyna Tilki'den Yanıt

Aleyna Tilki ise bu yorumlara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Aleyna Tilki, "Panik yapmayın yahu. Trafiğe falan çıkmadım, boş bir otopark orası... Yerdeki çizgilere bakın anlarsınız " ifadelerini kullandı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.