Algı Eke İsimsizler Dizisi ile Ekranlara Dönüyor (Algı Eke Kimdir?)

Ünlü oyuncu Algı Eke, Kanal D ekranlarında İsimsizler dizisi ile dönüyor. Peki Algı Eke kimdir? Algı Eke hangi dizilerde ve filmlerde rol almıştır.? Algı Eke İsimsizler dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Soruların cevapları haberimizde.

Yayınlanma:
Algı Eke İsimsizler Dizisi ile Ekranlara Dönüyor (Algı Eke Kimdir?)

Güzel oyuncu Algı Eke, Kanal D'de ekranlara tekrar dönüyor.

İsimsizler adlı dizide ekranlara geri dönecek olan Algı Eke, Kanal D'de yayınlanacak olan dizide tıp fakültesinde bulunan arkadaşlarının aksine tayini Güneydoğu bölgesine çıktığında herhangi bir tereddütte bulunmadan görevi kabul eden idealist doktor olarak ekranlara gelecek. Algo Eke'nin hayat vereceği karakterin adı ise Elif Toprak.

Doktor Elif Toprak (Algı Eke), göreve başladığı yörede bulunan bazı gruplara kanıp, bölgeye gelen askeri gücün ortalığı daha da yangın yerine çevirdiğini düşünecesine kapılacak ve bu nedenle Kaymakam Fatih ile sık sık karşı karşıya gelecektir.

Büyük bir heyecana ve gerilime sahne olması beklenen dizi için geri sayım başladı ve izleyicilerin sabırsız bekleyişi sürüyor.

Algı Eke Kimdir?

Aslen Artvinli olan güzel oyuncu 16 Eylül 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Boşanmış bir anne babanın çocuğu olan Algı Eke, annesini 2013 yılında kaybetmiştir. Lise eğitimini Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde yapan Eke, üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş, burada dramaturji bölümünü tamamlamıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen Eke, yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlangıç yapmıştır. Daha sonra sırasıyla Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken dizilerinde oynayan Algı Eke, Pinhani grubunun Yitirmeden adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 20 Aralık 2013 tarihinde vizyona girmiş olan, başrollerini İlker Ayrık ile paylaştığı "Kedi Özledi" filminde "Kıymet" adlı karakterle romantik komedi türdeki filme hayat vermiştir.

Algı Eke ayrıca sevilen dizi Galip Derviş'te Hülya karakterine de hayat vermiş ve bu roldeki sempatikliği ile gönüllerde taht kurmuştur.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.