Ali Atay'dan Ölümlü Dünya Filmi

TAFF'dan iddialı, bol kahkalı film Ölümlü Dünya ....Leyla ile Mecnun dizisinden tanıdığımız Limonata (2015) filmiyle yönetmenliğe adım atan Ali Atay'dan komedi, aksiyon türü Ölümlü Dünya filminin afişi yayınlandı. Senaryosunu...

Yayınlanma:
Ali Atay'dan Ölümlü Dünya Filmi

TAFF'dan iddialı, bol kahkalı film Ölümlü Dünya ....

Leyla ile Mecnun dizisinden tanıdığımız Limonata (2015) filmiyle yönetmenliğe adım atan Ali Atay'dan komedi, aksiyon türü Ölümlü Dünya filminin afişi yayınlandı. Senaryosunu Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül, Ali Demirel ve Ali Atay'dan oluşan bir ekibin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Çekimlerin bir kısmı İstanbul'un farklı bölgelerinde tamamlanan Ölümlü Dünya filminin geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İddialı bir yerli, komedi-aksiyon türü izlemeye hazırlıklı olun. Ölümlü Dünya filmi 26 Ocak 2018'de seyircisiyle buluşacak.

ALİ ATAY KİMDİR? 

20 Nisan 1976 doğumlu olan Ali Atay, Rize'de doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitiren Ali Atay'ın yer aldığı birkaç filmi; Limonata (2015) Oyuncu - Yönetmen, Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Vay Arkadaş (2010), 40 (2009), İyi Seneler Londra (2007), O Şimdi Mahkum (2005) gibi çeşitli filmlerde rol aldı.

Yer aldığı dizilerden birkaçı; Kılıç Günü (2010), Leyla ile Mecnun (2011-2013), Ben de Özledim (2013-2014), Mutlu Ol Yeter (2015) gibi dizilerde çeşitli rollerde seyircinin karşısına çıktı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.