Alişan ile Eda Erol'un aileleri tanıştı (Tanışmayı Esra Erol sosyal medyadan duyurdu)

Bir süredir aşka yaşadıkları öğrenilen Alişan ile Eda Erol'un aileleri tanıştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Alişan ile Eda Erol'un aileleri tanıştı (Tanışmayı Esra Erol sosyal medyadan duyurdu)

Ünlü şarkıcı Alişan ile sevgilisi Eda Erol'un aileleri sonunda tanıştı.

Önceki akşam gerçekleşen ziyarette bir süredir çıkmaya başladıkları ve aşk yaşadıkları öğrenilen sevilen şarkıcı Alişan ile Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'ın aileleri bir biri ile tanıştı. Bu tanışmayı ise Esra Erol sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı. Esra Erol, paylaştığı fotoğrafta tüm aile bireylerini görünürken, tanışmanın iyi geçtiği yüzlerden okunuyor.

Sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğrafının altına "Giderek büyüyoruz." notu düşen Esra Erol'u bu paylaşımı sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Önceki akşam gerçekleştiği açıklanan tanışmaya Mesut Akusta, Ali Özbir, Şafak Özbir, Merve Tektaş, Suzan Yenilmez, Selçuk Tektaş, Bihter Erol, Aytunç Çaltılı gibi isimlerin de katılımda bulunduğu görülüyor.

Alişan'da Paylaştı

Ünlü şarkıcı Alişan'da sosyal medya hesabı üzerinden Eda Erol iel birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaştı ve altına bir not düştü. Alişan paylaştığı fotoğrafın altına "Bu akşam güzel bir yola doğru ilk adımlarımızı attık. Ailelerimiz tanıştı ve her şey beklediğimizden de güzel oldu çok şükür. Güzel dileklerde bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Müzik dünyasının sevilen ismi Alişan ile Eda Erol'un aşk yaşadıkları geçtiğimiz ay ortaya çıkmış ve magazin dünyasında çok konuşulmuştu.

Magazin haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.