Alkolü Fazla Kaçıran Güzel Model Ireland Baldwin Düşe Kalka Arabasına Gidebildi

Önceki gece katıldığı bir davette alkolü fazla kaçıran Ireland Baldwin, arabasına arkadaşları eşliğinde anca gidebildi. Oyuncu arabasına giderken bir de kaza geçirdi. İşte objektiflere yansıyan görüntüler.

Yayınlanma:
Alkolü Fazla Kaçıran Güzel Model Ireland Baldwin Düşe Kalka Arabasına Gidebildi

Hollywood'un ünlü yıldızları Alec Baldwin ve Kim Basinger'in kızı olan dünyaca ünlü model Ireland Baldwin, katıldığı bir davette alkolü fazla kaçırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Katıldığı bir davette alkolü fazla kaçıran ünlü model, arabasına bile yürüyemeyecek halde idi. 1.88 cm'lik güzel model, ancak arkadaşlarının yardımı ile arabasına kadar gidebildi. Yürümede çok zorlanan Ireland Baldwin, arabasına doğru giderken bir de kaza geçirdi.

Yürürken zorlanan güzel model, ayakkabılarını da çıkardı ancak alkolün etkisine fazla dayanamadı. Güzel model arkadaşları yardımı ile zar zor yürürken yere düştü.

İşte yürümekte zorlanan güzel model'in, zorluk yaşadığı anlarda objektiflere yansıyan görüntüleri.

Ireland Baldwin alkolü fazla kaçırıncaIreland Baldwin alkolü fazla kaçırınca

Magazin haberlerinden, dünya haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yaşam haberlerinden, kültür sanat haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.