Almanya’da Bir Maçta 43 Gol Yiyen Kaleci Gözaltında

Alman Amatör Ligi ekiplerinden SV Vonderort kulübünün kalecisi Marco, önceki hafta bir maçta 43 gol yemesi sebebiyle gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Almanya’da Bir Maçta 43 Gol Yiyen Kaleci Gözaltında

Avrupa Futbolunda kırılması güç bir rekor yakalandı. Almanya Amatör Ligi C Grubunda bulunan SV Vonderort kulübünün ikinci takımı, önceki hafta bir maçta toplamda 43 gol yedi.

SV Vonderort Kulübünün Almanya en alt Amatör Ligi grubunda bulunan ikinci takımı geçtiğimiz hafta kırılması zor bir rekor elde etti. Bir maçta yenilen 43 golün tamamını, kulübün genç kalecisi 25 yaşındaki Marco yedi. Alman basınında çok konuşulan ve eleştirilen kaleci ve kulüp hakkında sıçak bir gelişme yaşandı.

Gelecek hafta oynanacak olan karşılaşma için antrenman hazırlıkları yapmakta olan futbolcular, sahaya polislerin gelmesi ile antrenmana ara verildi. Antrenman sahasına gelen polisler, önceki hafta bir maçta 43 gol yiyen kalecinin yanına geldi. İki polis arabası içinde gelen 4 polis memuru, kaleci Marco ile kısa süreli bir konuşma yaptıktan sonra kalecinin giyinmesi ve kendileri ile merkeze gelmesini istedi. Konuşmanın ardından soyunma odasına giden kaleci Marco, 5 dakikalık sürenin ardından polislerin yanına geldi ve polis memurları ile arabaya binip merkeze gitti.

Amatör Ligi C Grubunun bir diğer takımlarından olan PSV Oberhausen ile oynanan karşılaşmada hemen hemen her iki dakikada bir gol yiyen kaleci Marco polisler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alındıktan sonra sahadan götürülen kaleci Marco, bölgede bulunan basın mensuplarına dönerek "Bir konuyu aydınlatmak için karakola gidiyorum" dedi ve polis arabasına bindirilip götürüldü.

Karakola götürüldükten sonra bir daha haber alınmayan kaleci Marco’dan henüz haber alınamadı. Telefonunun da kapalı olmasından dolayı yöneticilerin de ulaşamadığı kaleci hakkında emniyet yetkilileri de bilgi vermekten kaçındı.

Kaleci Marco’dan haber alınamamasından dolayı bu hafta oynanan maça başka bir kaleci ile çıkan SV Vonderort, sahadan 8-0 mağlup ayrıldı.

Alman Amatör Ligi takımının tek ilginç yanı kalecisi değil. Takımın teknik direktörlüğünü Yvonne Liesenfeld adında bir kadın antrenör yapıyor. Ağır bir hastalık sonrasında terapi amaçlı futbola yönlendirilen Liesenfeld, takımın teknik direktörlük görevini devam ettiriyor. Öte yandan takımın ise hemen hemen yarısı sığınmacılardan oluşuyor.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.