Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı'ya Silahlı Saldırı | Son Dakika

Son dakika haberi Niğde'den geldi. Niğde'nin Altunhisar Belediye Başkanına silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırı sonucu Başkan yaralanırken 1 çocuk da başından yaralandı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı'ya Silahlı Saldırı | Son Dakika

Son dakika haberi Niğde'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Altunhisar Belediye Başkanına silahlı saldırı düzenlendi.

Niğde' nin Altunhisar ilçesinin  Ak Partili Belediye Başkanı Erdal Sarı, ilçe meydanında düzenlenen silahlı saldırıda kolundan yaralandı. Saldırıda 1 çocuğunda başından ağır yaralandığı bildirildi.

Olay saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İlçe meydanında yaya olarak giden Başkan Erdal Sarı ile karşılaşan Bayram Ö., üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek 4 el peş peşe ateş etti. Başkan Sarı kolundan yaralanırken, o sırada olay yerinden geçen orta okul öğrencisi Celil Acar'ın da başına kurşun isabet etti.

Saldırgan kaçarken, yaralanan Başkan Erdal Sarı ile durumu ağır olan Celil Acar, yapılan müdahalenin ardından kaldırıldığı Niğde Ömer Hasildemir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Celil Acar'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, kaçan saldırgan aranıyor.

Başkan Sarı'nın ifadesinde saldırgan Bayram Ö.'yü tanımadığı ve neden aldırdığını bilmediğini söylediği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.