Altyazı Dergisi Okuyucularına göre 2017'nin En İyi 10 Filmi

Altyazı Sinema dergisinin okuyucularıyla yaptığı anketle 2017 yılındaki en iyi 10 filmi belirledi. İşte o filmler;

Yayınlanma:
Altyazı Dergisi Okuyucularına göre 2017'nin En İyi 10 Filmi

Aylık çıkan Altyazı Sinema dergisinin her yıl düzenlediği 'Türkiye'de vizyona girmiş filmler arasından' en iyi filmleri okuyucuları belirledi. Altyazı dergisinin yayınladığı 2017 yılının En İyi 10 Filmi şöyle;

10) PATERSON

Jim Jarmusch'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Paterson filminin başrollerinde Adam Driver ve Golshifteh Farahani yer alıyor.

9) ON BODY AND SOUL / BEDEN VE RUH

Yönetmenliği Ildikó Enyedi'nin yaptığı 2017-Macaristan yapımı romantik, drama filmidir. On Body And Soul (Beden ve Ruh) filmi, 67. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde Altın Ayı ödülünü kazanmıştır.

8) THE SQUARE / KARE

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ruben Östlund'un yaptığı Drama, Komedi türündeki The Square (Kare) filmin başrollerinde Elisabeth Moss, Dominic West ve Claes Bang’in yer alıyor.

7) GOOD TİME / SOYGUN

2017 yapım Drama, Suç türündeki filmin yönetmen koltuğunda Ben Safdie ve Joshua Safdie'nin oturduğu, senaryosunu Ronald Bronstein ve Joshua Safdie kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda; Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh ve Barkhad Abdi yer alıyor.

6) TOIVON TUOLLA PUOLEN / UMUDUN ÖTEKİ YÜZÜ

2017 yapım Drama, Komedi türündeki yönetmenliğini Aki Kaurismaki'nin üstlendiği filmin başrollerinde Kati Outinen ve Sherwan Haji yer alıyor.

5) NERUDA

Yönetmenliğini Pablo Larraín’nin yaptığı filmin başrollerinde Gael García Bernal, Luis Gnecco ve Alfredo Castro yer alıyor.

4) MOONLİGHT / AY IŞIĞI

Birçok ödüle ve adaylığa layık görülen, yönetmenliğini ve senaristliğini Barry Jenkins yaptığı Moonlight (Ay Işığı) filmin oyuncu kadrosunda; Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson Janelle Monáe ve Naomie Harris gibi isimler yer alıyor.

3) PERSONAL SHOPPER / HAYALET HİKAYESİ

Yönetmenliğini ve senaryosunu Olivier Assayas'ın yaptığı filmin başrolünde Kristen Stewart ve Lars Eidinger'in yer aldığı Drama, Gizem türü filmdir.

2) TONI ERDMANN

Tonı Erdmann Maren Ade’nin yazıp yönettiği Alman drama, komedi türü filmin başrollerinde Peter Simonischek ve Sandra Hüller yer alıyor.

1) AMERİCAN HONEY

American Honey filminin yönetmen ve senarist koltuğunda Andrea Arnold oturuyor. Filmin başrollerinde Sasha Lane ve Shia LaBeouf yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.