Amanda Cerny Sosyal Medyadan Üstsüz Fotoğrafını Paylaştı

Snapchat yıldızı 25 yaşındaki Amanda Cerny, yaptığı son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. İşte Amanda Cerny'nin yaptığı son üstsüz paylaşımı.

Yayınlanma:
Amanda Cerny Sosyal Medyadan Üstsüz Fotoğrafını Paylaştı

Sosyal medya üzerinde Yozgatlı Cafer Lalek ile yaptığı konuşma ile Türkiye gündeminde konuşulan Amanda Cerny, sosyal medya üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Yozgatlı Cafer Lalek'in kendisine gönderdiği 'Yozgat'a gelirsen seni bir gün misafir edebilirim' teklifine cevap yazan ve bu hareketi ile binlerce Türk vatandaşının gönlünde taht kuran Amanda Cerny, üstsüz bir paylaşım yaparak yine gündemde konuşulmaya başlandı.

Snapchat yıldızı 25 yaşındaki isim Amanda Cerny, sosyal medya üzerinden yaptığı üstsüz paylaşımda, "Dünyaya aşık Amerikalı kadın… Sen nerelisin?” sözlerini söyledi.

Üstsüz fotoğrafını paylaşan Amanda Cerny, bu gönderisi, binlerce beğeni ve yorum aldı.7

İşte O Paylaşım

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, yaşam haberlerinden, kültür ve sanat haberlerinden, dizi haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.