Amazon Prime Gaming Ocak Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Amazon Prime üyelerinin, herhangi bir ücret ödemeden erişim sağlayabildiği Prime Gaming kütüphanesine yeni oyunlar eklendi. 2023 yılının ilk ayında, toplam değeri 599 TL olan 6 farklı oyun, Prime üyelerine ücretsiz olarak sunuldu.Amazon,...

Yayınlanma:
Amazon Prime Gaming Ocak Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Amazon Prime üyelerinin, herhangi bir ücret ödemeden erişim sağlayabildiği Prime Gaming kütüphanesine yeni oyunlar eklendi. 2023 yılının ilk ayında, toplam değeri 599 TL olan 6 farklı oyun, Prime üyelerine ücretsiz olarak sunuldu.

Amazon, son yıllarda farklı alanlarda yaptığı girişimlerle dikkat çekiyor. Şirketin sinema ve dizi sektörü haricinde oyun sektörüne de girmesi, bu alandaki dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Çok düşük bir ücret karşılığında alınan Amazon Prime üyeliği sayesinde oyun severler, Prime Gaming kütüphanesindeki oyunlara ücretsiz erişebiliyor.

Her ay kütüphaneye eklenen oyunlara Ocak ayında 6 tanesi daha dahil oldu. Toplam değerleri 599 TL olan oyunlar, ücretsiz olarak oynanabilecek. Ayrıca 6 oyunun haricinde FIFA 23 ve New World gibi popüler oyunlar içinde oyun içi hediyeler eklendi.

Amazon Prime Gaming Ocak Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Amazon Prime Gaming, oyun severlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Aralık ayında kütüphaneye Doors: Paradox ve Spinch, Quake, The Amazing American Circus, Banners of Ruin, Brothers: A Tale of Two Sons, Desert Child ve Rose Riddle 2: Werewolf Shadow gibi oyunlar eklenmişti.

amazon prime gaming

Ocak ayında eklenecek oyunlar ise merakla bekleniyordu. Ülkemizde sadece 7,90 TL’ye alınan Amazon Prime aboneliği ile gelen ücretsiz oyunlar şu şekildedir:

  • Chicken Police - Paint it RED!
  • The Evil Within 2
  • Breathedge
  • Faraway 2 Jungle Escape
  • Beat Cop
  • Lawn Mowing Simulator

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.