Anayasa Görüşmeleri Yine Gergin Başladı | Son Dakika TBMM

TBMM genel kurulunda önceki gün yapılan anayasa görüşmeleri sırasında bazı milletvekilleri arasında kavga çıktığı, çıkan bu kavgada bazı vekillerin yaralandığı belirtildi. Bugün ise anayasa görüşmelerinin 6. maddesi için görüşmeler başladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Anayasa Görüşmeleri Yine Gergin Başladı | Son Dakika TBMM

Anayasa görüşmeleri sırasında çıkan kavgada bazı milletvekillerinin yaralandığı belirtildi.

TBMM Genel Kurulu'nda, Anayasa değişiklik teklifinin 5'inci maddesi görüşülürken, yumruklu ve tekmeli kavga çıktı. Bazı milletvekillerinin yaralandığı öğrenildi. Yumruklaşmaya varan kavgaların yaşandığı Meclis Genel Kurulu'nda, anayasa değişikliği teklifinin 3., 4. ve 5 maddeleri kabul edildi.

6. Madde Görüşmeleri Yine Gergin Başladı

TBMM'de görüşülen ve Cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren anayasa değişikliği teklifinin 6'ncı maddesinin görüşüleceği oturum gergin başladı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın, bugünkü bileşimi açmasıyla Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşülmesiyle ilgili 6. madde görüşmeleri başladı.

Gündemle ilgili konuşmalar sürerken, dün gece yarısı Meclis genel kurlunda Ak Partili bir milletvekilinin çıkan kavga sırasında bacağının ısırılması iddiasıyla ilgili tartışmalar başladı. Bu sırada Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç ve İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, üzerinde köpek resmi de bulunan 'Köpek Giremez' yazılı pankartları basın locasına doğru kaldırdı.

Milletvekillerinin kaldırdığı pankartlar,  muhalefet ve iktidar partileri arasında sözlü tartışmalara neden oldu.

Ayrıntılar Gelecek..!!

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, TBMM haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.